Mediterranean Salmon
Mediterranean salmôn in pàrchment pàper with sun-dried tômàtôes,
dill, càpers, àrtichôke heàrts, kàlàmàtà ôlives, ànd pestô sàuce is à môuth-wàtering
experience fôr à lôvely evening in. PLUS, it’s eàsy! Let’s dô this!
INGREDIENTS :
- 1 (1 3/4-pôund) sàlmôn fillet
- 1/4 teàspôôn seà sàlt
- 1 teàspôôn grôund ginger
- 1/4 cup kàlàmàtà ôlives pitted
ànd chôpped
- 1/4 cup sun-dried tômàtôes
dràined
- 1 teàspôôn pàprikà
- 1/3 cup àrtichôke heàrts
- 1 teàspôôn dried dill
- 3 sprigs fresh dill chôpped
- 1/4 cup càpers
- 1/3 cup pestô sàuce
INSTRUCTIÔNS :
1. First Preheàt the ôven tô 400 degrees F ànd lày
à lông sheet ôf pàrchment pàper ôn à làrge bàking sheet.
2. Then Plàce sàlmôn fillet ôn tôp ôf the pàrchment
pàper ànd sprinkle with seà sàlt, pàprikà, grôund ginger, ànd dried dill.
3. Tôp sàlmôn with the remàining ingredients,
trying tô get àn even distributiôn ôver the full fillet.
4. Fôld the sides ànd ends ôf the pàrchment pàper,
creàting à pàcket. Secure with twine.
5. Bàke ôn the center ràck ôf the preheàted ôven fôr
20 minutes, ôr until sàlmôn is côôked thrôugh. Thicker cuts ôf fish will
require 25 tô 30 minutes.
6. Remôve fish frôm the ôven, cut the twine ànd
un-wràp the pàrchment pàper. Cut intô individuàl-size pôrtiôns ànd serve with yôur
chôice ôf side dishes.
Jump to recipe >> www.theroastedroot.net
EmoticonEmoticon