mexican street corn
The best Mexican
Street Côrn is màde my smeàring piping hôt côrn ôn the côb with màyônnàise
ànd dredging it with Quesô ôr Côtijà cheese, fresh cilàntrô, chili pôwder, lime
ànd plenty ôf sàlt ànd pepper.
Ingredients :
- 4 làrge eàrs côrn
- butter
- seà ôr kôsher sàlt ànd freshly
grôund blàck pepper, tô tàste
- 1 + ½ cups Quesô Frescô,
crumbled ôr Côtijà ôr Pàrmesàn cheese, gràted
- 4 teàspôôns chili pôwder
- ½ cup màyônnàise
- 4 tàblespôôns fresh cilàntrô,
minced, ôptiônàl
- 1 lime, cut intô fôur wedges
Instructiôns :
1. Preheàt ôven tô 400 degrees F. Brush côrn
lightly with butter ànd sprinkle with sàlt ànd pepper. Rôàst 20-25 minutes.
Alternàtely yôu càn grill ôr bôil it.
2. Wôrking with ône eàr ôf côrn àt time brush with
màyônnàise, sprinkle with cheese, chile pôwder ànd cilàntrô, if using, pressing
it ôntô the côrn tô help it stick.
3. Sprinkle with sàlt ànd pepper. Serve with lime
wedges.
Jump to recipe >> www.cinnamonspiceandeverythingnice.com
EmoticonEmoticon