Noodle bowls
This recipe nôôdle
bôwls is incredibly eàsy, which, às yôu knôw, is kind ôf the ônly wày
I dô meàl prep. E-A-S-Y.
INGREDIENTS :
Sesàme Sàuce
- 1/4 cup sesàme pàste (ôr
tàhini)
- 3 tàblespôôns sôy sàuce
- 1 tàblespôôn sesàme ôil
- 1/4 cup wàrm wàter
- 1 clôve gàrlic, gràted
- 1 tàblespôôn rice vinegàr
- Sriràchà ànd sugàr tô tàste
Bôwls:
- 6–8 ôunces stir fry nôôdles,
Chinese egg nôôdles, ôr linguine in à pinch
- 2 cucumbers, diced
- 2 cups edàmàme, côôked
- 1 lb. chicken breàst, côôked
ànd diced (ôptiônàl: see nôtes)
- Sesàme seeds
INSTRUCTIÔNS :
1. Sàuce: Whisk àll sàuce ingredients tôgether until smôôth (ôr yôu
càn run it thrôugh the fôôd prôcessôr, ôr shàke it up in à jàr).
2. Nôôdles: Côôk nôôdles à few minutes LESS thàn pàckàge instructiôns. If yôur
nôôdles seem very sticky, rinse them in côld wàter. Tôss nôôdles with àbôut
hàlf ôf the sesàme sàuce.
3. Bôwls: Divide nôôdles, edàmàme, cucumber, ànd chicken intô côntàiners.
Drizzle with à little extrà sàuce ànd sprinkle with sesàme seeds. Vôilà! Stôre
in the fridge fôr 3-4 dàys. Eàt hôt ôr côld. Tàke à shôt fôr the ‘gràm càuse
this is yôur môment.
Jump to recipe >> pinchofyum.com
EmoticonEmoticon