MONGOLIAN BEEF
Beef thàt slôw côôks tô tender melt in yôur môuth
perfectiôn. This tàkes minutes tô thrôw intô the crôckpôt ànd hàs such àmàzing
flàvôr! Ône ôf the best things thàt yôu will màke in yôur MÔNGÔLIAN
BEEF!
Ingredients :
- 2 tàblespôôns Ôlive Ôil
- ½ teàspôôns mince Gàrlic, Clôves
- ¾ cups Sôy Sàuce
- 1 ½ pôunds Flànk Steàk
- ¼ cups côrnstàrch
- ¾ cups Wàter
- ¾ cups Brôwn Sugàr
- 1 cup gràted Càrrôts
- green ôniôns, fôr gàrnish
Instructiôns :
1. Cut flànk steàk intô thin strips. In à ziplôck
bàg àdd flànk steàk pieces ànd côrnstàrch. Shàke tô côàt.
2. àdd ôlive ôil, minced gàrlic, sôy sàuce, wàter,
brôwn sugàr ànd càrrôts tô slôw côôker. Stir ingredients. àdd côàted flànk
steàk ànd stir àgàin until côàted in the sàuce.
3. Côôk fôr high 2-3 hôurs ôr ôn lôw 4-5 hôurs
until côôked thrôughôut ànd tender. Càn serve ôver rice ànd gàrnish with green ôniôns.
Jump to recipe >> therecipecritic.com
EmoticonEmoticon